Мешканці Харкова незабаром зможуть грати на піаніно прямо на вулиці. Детальніше про акцію розповіла виконавчий директор Kharkiv Music Fest Марія Горбонос.

Повідомляється, що скоро на вулицях міста встановлять 30 розмальованих піаніно, які присвячені фестивалю Kharkiv Music Fest. Всі інструменти створювались за спеціально створеними ескізами, а в їх втіленні в реальність брав участь популярний харківський художник Роман Мінін і каліграф Олексій Чекаль.

У Харкові встановлять різнокольорові піаніно / фото: Kharkiv Music Fest

На даний момент арт-об'єкти можна спостерігати біля пам'ятника закоханим, Воїну-визволителю і Тарасу Шевченку, а також біля Центрального палацу одружень і поруч із філармонією.

"Традиційно грати на піаніно зможуть усі охочі, а впродовж вихідних, в певний час, на них будуть демонструвати свою майстерність професійні музиканти. Всі інструменти по закінченні фестивалю будуть передані дитячим, соціальним і культурним установам", - розповіла виконавчий директор Kharkiv Music Fest Марія Горбонос.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У Харкові встановлять різнокольорові піаніно / фото: Kharkiv Music Fest

Вже в понеділок один з інструментів розмістять на вулиці Сумській. У загальній складності в місті буде знаходиться 30 інструментів. Їх встановлюють у рамках фестивалю Kharkiv Music Fest, який повинен був відбутися в березні, проте з введенням карантину основну концертну програму довелося скасувати.

Нагадаємо, що у Харківській області чоловік увірвався на транспорті в супермаркет.

Як повідомляв портал Знай.иа у Харкові жінка стала жертвою розбійного нападу у ліфті.

Також Знай.иа писав, що у Харкові п'яний водій збив дитину, після чого почав кидатися на перехожих з мачете.