У Харкові триває карантин, а це значить. що масочний режим і дотримання дистанції залишаються нашими "компаньйонами" і далі. Ясна річ, що багато хто вже морально втомився від карантину та його правил, але при цьому люди намагаються зберегти позитивний настрій і навіть жартувати на цю тему.

Наприклад, у групі "Х**вий Харків" один харків'янин вирішив зробити лавку, яка буде максимально відповідати правилу дистанції, єдине втілити це в реальність дозволив Фотошоп. Таким чином з'явився новий "арт-об'єкт" у місті Харкові.

джерело: "Х**вий Харків"
джерело: "Х**вий Харків"

На фото можна помітити, що харків'янин з допомогою фоторедактора прибрав біля лавки серидину і таким чином вона вийшла з "дірою" посередині, тим самим даючи уявним людям зберігати дистанцію сидячи на лавочці.

"Новітня розробка Салтівських вчених. Covid лавочка, для дотримання дистанції",- підписав жартівливе фото автор.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

"Тінь на асфальті забув прибрати", " Це дзеркало", " там моя жопа не поміститься на тій половинці", " оригінально)", " А спати на ній як?", "фотожоп", "ну і як тут спати ху**им синців? Про людей зовсім не думають",- жартували над забавною фотографією учасники групи.

Нагадаємо, загальна вартість капітального ремонту і відновлення елементів благоустрою Молодіжного парку обійшлася в 148,5 мільйона гривень. Це більше ніж 5,5 млн доларів. З цих 148,5 млн гривень, 35 млн гривень пішли на створення Урбан-парку та відновлення елементів благоустрою території поряд з цим парком.

Загальна площа, на якій проводили капітальний ремонт самого парку, склала 1,5 тисячі квадратних метрів.

Так само в парку встановили нові лавочки. Лавок в парку встановили 26 штук. Вартість кожної — 28 800 гривень. Лавок, довжина 2 метри, в парку встановили 70 штук. Вартість кожної — 19 200 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес витратить три мільйони на кладовища, але харків'янам легше не стане

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Франківську біля озера облаштують місце для відпочинку, можна повеселитися всією сім'єю

Також «Знай.ua» писав, що В Дніпрі неадекват з відром салидола позбувся дітей під вікнами - занадто галасливі