Харківським підліткам захотілося вельми небезпечно скоротати час на літніх канікулах. Молоді люди вирішили вилізти на дах багатоповерхівки і "потусуватися" там.

Про це стало стало відомо з повідомлення в групі "Х**вий Харків".

На відео можна помітити, як група з п'яти дітей розважається на даху будинку. І тим самим підлітки піддають свої життя небезпеці, адже дах - небезпечне місце для дозвілля і з нього можна випадково впасти і все може закінчиться трагедією.

"Чергові малолітні дов***оби-"руфери" на Гімназійній набережній. Куди дивляться батьки — х*й зрозумій",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Автора відео так само турбує те, куди дивляться їхні батьки, які скоріше всього навіть не здогадуються про такі небезпечні розваги своїх чад.

"Автор всупереч законам жанру не обізвав їх наркоманами і повіями.Дивно,напевно напад гарного настрою", " Батьки в той час намагаються заробити грошей, щоб їм було що ввечері їсти", " Автору поста 60 років? Куди дивляться батьки - віє старечим бубонінням", " Зйомка виглядає як із засідки, щоб не спалили", " ну лазять і лазять, х*й тобі.Завидно?", "куди скидати гроші їм на лікування", " Автор, ти чого, дитиною не був? По дахах не лазив?", "Батьки дивляться духовний телевізор і п'ють пивце",- жартували користувачі мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові малолітки занудьгували на канікулах і влаштували посиденьки над хмарами,- очевидці ахнули від жаху

Як повідомляє портал «Знай.ua» Двох харків'ян застали за ганебним заняттям на даху висотки - слабоумство і відвага

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові малолітки видерлися на "Ейфелеву вежу", очевидці ахнули - могли "побачити Париж і померти"