У Харкові місцеві мешканці "впіймали" на камеру небезпечні розваги молоді. В цей раз підлітки вирішили відвідати дах багатоповерхівки і залишитися там відпочивати.

Фотографію з малолітніми руферами виставили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

На фото можна розгледіти, як двоє підлітків дуже небезпечно проводять своє дозвілля на літніх канікулах. Діти вирішили "відпочити" на даху однієї з багатоповерхівок міста. Чи варто говорити, що дані розваги небезпечні для життя?

"Чергові малолітні дов**йоби-"руфери" на будинку по Профспілковому бульвару 66",- підписав фотографію автор.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

" Ну чому dolбаеби то??Я сама любю забратися на дах. Особливо ввечері. Так красиво". "але як я свідомий громадянин під потилицю дав би але раптом блллллля патріоти ау працювати хто буде", " Я старий і криші люблю))))", "На*уй вони тобі потрібні забудь про них", " Мінус дов***б, це завжди добре"," Чим більше дов**йобів - тим менше дов**йобів. Не заважайте їм", " ляща, за вухо і додому)", " просто природний відбір і різні погляди на захоплення",- коментували побачене харків'яни.

Нагадаємо, на Телеграм-каналі «Х**вий Харків» з'явилося коротке відео одного з жителів спального району міста, який зняв на камеру, як молодь вилізла на дах дев'ятиповерхівки і там розважалася.

Як з'ясувалося, молоді та ризикові люди вилізли на дах будинку, розташованого за адресою Жасминовий бульвар, будинок 30. Автор відео написав: «Тупі малолітні р*вн*руфери на Жасміновий бульварі 30».

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Двох харків'ян застали за ганебним заняттям на даху висотки - слабоумство і відвага

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян потрясли малолітні руфери, які виперлись на вагон метро - "Відбиті наглухо"?

Також «Знай.ua» писав, що В Запоріжжі відчайдушна леді в червоному застрягла на козирку торгового центру, і сміх і гріх - "Супермен вже не той"