У Харкові помітили двох чоловіків, які вилізли на дах дев'ятиповерхівки без жодної страховки, мабуть, займаючись якимись будівельними махінаціями.

Фотографію з "відважними" харків'янами виклали в групі "Ху**ий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

джерело: соцмережі
джерело: соцмережі

На фото можна побачити, як харків'яни хвацько піддають небезпеці своє життя. Один з хлопців стоїть на даху балкону і передає відро своєму напарникові, який стоїть вище нього, вже на даху дев'ятиповерхівки і ці всі дії відбуваються без найменшої страховки від падіння.

"Слабоумство і відвага на Спортивній. 9 поверх без страховки",- підписали фото.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"ну з ним же ху@ні трапитися не може , навіщо йому страховка", " Сто пудів специ з Житлобуду))", "А н**уя? Головне, щоб встигли балкон зробити"," Не бачу нічого особливого. Чого ви бугуртите.?", "Часи були важкі заробляли як могли)))", " Точно голосували за Порошенка!", "Так там рівна площина ,не?",- коментували побачене користувачі соціальної мережі.

Нагадаємо, в Києві, на Троєщині, невідомий побудував собі «дачку» прямо на даху висотного житлового будинку. Про це повідомляється в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Наголошується, що імпровізований будиночок з фанерних листів жерсті з'явився на даху будинку по вулиці Лаврухіна нещодавно – можливо, під час карантину. Невідомий «загарбник» навіть зібрався ставити навколо будиночка огорожу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киян потрясли малолітні руфери, які виперлись на вагон метро - "Відбиті наглухо"?

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові малолітки видерлися на "Ейфелеву вежу", очевидці ахнули - могли "побачити Париж і померти"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові підлітки влаштували вечірку на даху багатоповерхівки, очевидці посивіли - сидять на краю, звісивши ноги