По всій Україні почалися шкільні канікули, і діти розійшлися в пошуках пригод. Іноді ці пригоди не доводять до добра і навіть порушують законодавство. Чергових таких порушників громадського порядку виявили в Харкові.

На Телеграм-каналі «Х*евый Харків» з'явилося коротке відео одного з жителів спального району міста, який зняв на камеру, як молодь вилізла на дах дев'ятиповерхівки і там розважалася.

Як з'ясувалося, молоді та ризикові люди вилізли на дах будинку, розташованого за адресою Жасминовий бульвар, будинок 30. Автор відео написав: «Тупі малолітні р*вн*руфери на Жасміновий бульварі 30».

На даний момент молодь надана сама собі, так як ослаблення карантину дало можливість дорослим вийти на роботу, а найменшим піти в садки. На Харківщині після карантину відкрилися дитячі садки з особливими вимогами. Тепер дітей будуть перевіряти на наявність температури кожні 4 години, грати з ними в спеціальні ігри та дотримуватися особливого режиму дня. Студенти і школярі залишилися вдома.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Карантин у Харкові не став приводом для припинення будівельних і ремонтних робіт в квартирах. Мешканці багатоповерхівок продовжують слухати перфоратори і дрилі по сусідству. В жителів однієї з дев'ятиповерхівок урвався терпець і вони написали оригінальне оголошення, в якому вийшло, що «діти сплять в під'їзді».

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові відкрилися дитячі садки.

Знай повідомляв, що в Харкові батьки обурилися ремонтами сусідів.

Нещодавно Знай передавав, що харків'яни залишилися без води, а водоканал пішов відпочивати.