На Харківщині з приходом весни і літа комунальники почали відключати воду для проведення ремонтних робіт та підготовки опалювальної системи до наступного сезону. Однак не все проходить гладко, і жителі Харкова скаржаться на занадто повільний темп робіт. Про це пише Телеграм-канал «Ху*вий Харків».

Як виявилося на проспекті Перемоги, 72-В вирили величезну яму ще на початку цього тижня 1 червня, і вона так і залишилася стояти. При цьому в будинках немає гарячої води. Місцеві жителі подякували Харьковтеплосеть за дуже оперативну роботу.

Яма на Перемоги 72-Фото соцмережі

Незважаючи на активні ремонтні роботи у харків'ян з кранів тече то «Блакитна лагуна», то «Jack Daniels». І горілкою або віскі тут зовсім не пахне. Місцеві жителі скаржаться на проблеми з водопостачанням. Вони викладають фото та відео того, що відбувається в мережу і обурюються роботою водоканалу.

В черговий раз з кранів потекла рідина коричневого кольору замість чистої води. Люди розповіли, що цією водою неможливо навіть помитися, а про те, щоб її пити взагалі не може бути й мови. При цьому лабораторії Харківщини роблять заміри і забори води, але порушень не бачать.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ще один харків'янин показав, як у нього з крана тече блакитна вода. Фото викликало великий ажіотаж, так як в рідині можуть бути хімічні домішки. Також місцеві жителі злякалися, що у воді може бути більш небезпечний хімічний елемент.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові з кранів потекла коричнева рідина замість води.

Знай писав, що в Харкові з кранів потекла блакитна вода.

Нещодавно Знай повідомляв, що харків'яни обурені ремонтами.