Відносини між сусідами - вічна тема. Але найчастіше причинами розбрату між сусідами є денний сон маленьких дітей і ремонт. Ось жителі однієї з багатоповерхівок Харкова не стали винятком.

Ось, наприклад, анонімна мешканка одного з багатоквартирних будинків залишила "послання" одному сусідові, який, судячи по записці робить ремонт саме в той час, коли у дітей денний сон.

Фотографією записки поділилася група "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

"На Лисій горі діти сплять у під'їздах",- підписала фото.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

У записці анонім просить свого галасливого сусіда вибрати інший час для ремонтних робіт, адже, як виявилося, у багатьох дітей у цей час сон. А якщо сусід не послухається, то до нього почнуть ходити по черзі всі сусіди з дітьми.

Наведений у записці текс: "Хто свердлить кожен день з 13 до 16? Чому в інший час вам не потрібно робити ремонт? У під'їзді на кожному поверсі по кілька дітей спить в цей час. Давайте жити дружно, інакше усі по черзі будуть до вас ходити. Спасибі"

"Зовсім про**їли вже! Вранці не можна,вечір-ніч не можна.Вже і вдень не можна ! Коли б*ять?", "Робити ремонт річ така ж не обов'язкова,як і робити дітей", " Цій людині яка повісила папірець на голову самому потрібно кріпити, люди свердлять в нормальний час Вдень, не вранці, не пізно ввечері взагалі здуріли!!!", "Автор ідіот", " Втомлену і ситу дитину ніяким перфоратором не розбудиш.", "Візьми дитину і коляску, нехай спить на вулиці", " Працювати треба а не спати кожен день", - по-різному коментували користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хлопець жорстко поплатився за зраду коханої – "Твоя черга плакати"

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Мелітополі молодь відправила послання майбутнім поколінням - зустрінемося через 50 років

Також «Знай.ua» писав, що П'яний харків'янин влаштував пожежу через яєчні, - у квартирі залишився переляканий малюк