Харків'яни обурені роботою комунальників, які проігнорували очищення води і пустили по кранам дуже брудну рідину. Так, у мережі оприлюднили фотографію дуже брудної води, якій доводиться користуватися жителям Харкова.

Про це передає новинний портал Нуѕег.

Відповідну фотографію опублікували на телеграм-каналі "Х**вий Харків".

"Олексіївський Jack Daniels свіжого розливу",- підписала фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На знімку чітко видно, як з крана у ванній тече брудна вода коричневого кольору, якої просто неможливо користуватися, не те, щоб митися.

Вода темно-коричневого кольору настільки звична, що насмішила жителя, тому той вирішив пожартувати над фото. Харків'янин і автор фотографії вирішив порівняти воду з алкогольним напоєм Jack Daniels.

джерело : Х**вий Харків

Як стало відомо, в минулому році в лабораторіях робили необхідні заміри у різних районах Харківської області та з'ясовували, в яких місцях найбрудніша вода. Повідомляється, що фахівці провели дослідження понад 8900 проб води з усієї області. Виходячи з результатів дослідження експертів, у 24,7% пробах води виявлено перевищення всіх санітарних норм. Якщо порівнювати з тим, що було 2 роки тому, то в Харківській області фахівці виявили збільшення ваги відхилень від стандарту за санітарно-хімічними нормам.

Тепер же в мережу потрапила фотографія від одного з жителів Харкова, на якій і видно ці відхилення від норми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові замість води з кранів тече "коньяк", але краще його не пити

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тернопіль залишився без води через "гнилий" каналізації - розкрили труби, а там... Бррр, що ви пили?

Також «Знай.ua» писав, що Киян просять спустити в каналізацію "зайві" гроші за комуналку