Як відомо, вода, яка тече з кранів багатоквартирних будинків далеко не сама чиста і часто має не природний колір. Наприклад, у Харкові на Одеській з крана потекла вода яскраво блакитного кольору.

Інцидент вдалося зняти одного з мешканців будинку. Харків'янин зняв, як у нього з крана ллється вода блакитного кольору, і колір рідини викликав у людей дуже багато питань до міських комунальникам.

Відео поділилися в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтакті.

"На Одеській - блакитна фанта замість води",- підписав відео автор.

Найстрашніше в цій ситуації, що мешканці будинку просто не знають, з чим вони мають справу. Так, в найкращому випадку, це може бути звичайна синька.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

У той же час синій колір воді міг надати більш токсичний хімічний елемент, який вже може завдати шкоди для здоров'я людини.

Нагадаємо, харків'яни обурені роботою комунальників, які проігнорували очищення води і пустили по кранам дуже брудну рідину. Так, в мережі оприлюднили фотографію дуже брудної води, якій доводиться користуватися жителям Харкова.

Відповідну фотографію опублікували на телеграм-каналі "Х**вий Харків".

"Олексіївський Jack Daniels свіжого розливу",- підписала фото.

На знімку чітко видно, як з крана у ванній тече брудна вода коричневого кольору, якої просто неможливо користуватися, не те, щоб митися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові з-під кранів тече "нафта" замість води - ні попити, ні помитися (оновлено)

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові з-під крана тече "чай", який не варто пити

Також «Знай.ua» писав, що Тернопіль залишився без води через "гнилий" каналізації - розкрили труби, а там... Бррр, що ви пили?