В Харківській облдержадміністрації проаналізують епідситуації з СOVID-19 по всьому регіону. Не виключено, що можуть ввести додаткові обмеження.

Про це повідомляє "Суспільне" з посиланням на голову Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера.

"Ослабляти ми точно не будемо", - сказав Кучер.

Після робочої поїздки голови ОДА в Ізюмський район сегдня ввечері 1 липня в облдержадміністрації проведуть нараду за участю головного санлікаря регіону Любові Махоти, сказав Кучер.

Олексій Кучер, скріншот з відео
Олексій Кучер, скріншот з відео

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я ввечері збираю відповідну комісію для того, щоб проаналізувати все, що відбувається. Зокрема, є певні дані, які повинні надійти від санітарного лікаря Махоти. Є певний аналіз, по вертикалі їм теж спускають певні позиції. Ми сьогодні будемо разом все це аналізувати . Після цього буде прийнято рішення ", - повідомив Кучер.

"Те, що карантинні заходи можуть бути посилені, ми не виключаємо, я вам так скажу", - додав він.

За словами голови ОДА, посилення може торкнутися контролю щодо дотримання дистанції на заходах з участю груп людей, роботи кінотеатрів, розважальних центрів і кафе.

Кучера стурбований кількістю щоденних випадків COVID-19 у Харкові.

у лікарні, скріншот з відео
у лікарні, скріншот з відео

"Ми бачимо, що останні три дні ми все ж маємо зменшення. За вчора ми маємо трохи більше 30 випадків. Мене бентежить той факт, що основна, левова частина хворих людей — це місто Харків. З одного боку, це природно, тому що тут найбільше скупчення людей, ми це знаємо, ми це розуміємо. З іншого боку, нам необхідно досить активно все ж відпрацьовувати всіх хворих і оперативно реагувати на події", — сказав голова ОДА.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше З чорнобильської лікарні втекли лікарі - їм на зміну прийшли інтерни та анестезіологи

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові хочуть посилити карантин, названі умови

Також «Знай.ua» писав, що Від Кучера "втік" ще один чиновник - у губернатора Харківщини серйозні проблеми