У Харкові сварка між подружжям закінчилася трагедією – жінка випала з балкону другого поверху і отримала серйозні травми. Детальніше про подію розповідає "Надзвичайні новини" у своєму сюжеті.

За розповідями сусідів, молода сім'я заселилася в будинок близько півроку тому. Між ними постійно виникали сильні сварки, свідками яких найчастіше виявлялися сусіди. З ними також проживала 14-річна дочка.

У Харкові жінка випала з вікна у результаті сварки зі співмешканцем / скріншот з відео

Під час події, дівчинки не було вдома. Подружня пара почала сильно скандалити, а після сусіди лише бачили, як Тетяна летіла з балкона другого поверху на землю. Поки люди кинулися на допомогу жінці, її співмешканець стояв на балконі і кричав на перехожих. Він заявив, що йому плювати, будуть викликати поліцію чи ні, і лише розкидався образами. Сусіди припустили, що саме він причетний до її падіння.

У Харкові жінка випала з вікна у результаті сварки зі співмешканцем / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Прибула на місце події швидка допомога забрала Тетяну в лікарню. Медики діагностували у неї сильні пошкодження голови і травми хребта. На місці також виявилися співробітники поліції, які намагалися затримати чоловіка, проте той спочатку намагався втекти, а після чинив сильний опір.

За словами правоохоронців, жінка відмовляється заявляти в поліцію на свого коханого.

Нагадаємо, що харківських студентів Політеху змушують виселитися з гуртожитку.

Як повідомляв портал Знай.иа у Харківській "інфекційній лікарні для хворих COVID-19 вже не вистачає місць.

Також Знай.иа писав, що у харківських лікарнях відбуваються "Нові Санжари".