Харківська поліція продовжує проводити рейди по місцях великого скупчення громадян. Цього разу черга дійшла і до одного з місцевих пляжів.

Про це повідомили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі ВКонтактs.

На відео можна побачити делегацію поліцейських, які йдуть уздовж пляжу і швидше за все перевіряють дотримання громадянами правил находженія біля водойм під час карантину.

"Перевірочка дотримання дистанції на Журці",- написав під відео автор.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Інформація перевіряється.

" По ходу вони туди не робочий час прийшли.У годину пік там яблуку немає куди впасти.А тут все порожньо", " На розстріл повели", " Сраная показуха на камеру", " На журке COVID-19 гине від більш сильних вірусів невідомих науці",- коментували харків'яни під відеозаписом.

Нагадаємо,поліція Харкова нагадує мешканцям міста про необхідність дотримання вимог карантину для запобігання поширення коронавірусу на території регіону. Як повідомила інспектор сектору моніторингу відділу поліції в метрополітені Наталія Гречко, зокрема, поліція посилить контроль за дотриманням маскового режиму в метро.

Правоохоронці роблять зауваження пасажирам і проводять роз'яснювальну роботу, тим хто пересуваються без масок.

У відношенні тих осіб, які принципово не бажає носити маски, поліція має право складати адміністративні протоколи. Санкція передбачає штраф для громадян - від 17 до 34 тисяч гривень та для посадових осіб - від 34 до 170 000 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У харківському метро "випарувалися" копи, безмасочники радіють - всупереч обіцянкам

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові заборонили закоханим улюблене заняття - тепер тільки повітряний поцілунок

Також «Знай.ua» писав, що Харківського копа спіймали на ганебному занятті в метро - ох вже ці пальці