Сьогодні, 24 червня у Харкові відбулася сесія міської ради. Однією з тем, які підняли на сесії була тема зоопарку. А так само проходило голосування на внесення нових витрат на зоопарк, яке депутати не підтримали.

Про це пише Телеграм-канал ВІХА(Харків).

Як стало відомо з повідомлення, то Кернесу не сподобалося, що нардепи проти цієї поправки. На що мер Харкова попросив всіх зробити, "щось хороше" для зоопарку, який має всі шанси стати однією з визначних пам'яток Харкова.

"Кернес там будує Ватикан?!У відповідь депутатам, які проголосували проти внесення змін до витрат на зоопарк: «Буде ще одне місто в місті Харкові»",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Нагадаємо, Харківський зоопарк хоче організувати нове будівництво. На будівлі зооветеринарної служби та утримання дрібних гризунів з бюджету Харкова готові витратити 79 мільйонів гривень. Це стало відомо з відповідного тендеру на сайті державних закупівель ProZorro.

Відповідно до тендерної документації, будівля зооветслужби буде мати один поверх і розмір 21,6x15 метрів. До нього прибудують сітчастий вольєр. Ще одна будівля, яке побудують поруч, буде призначена для утримання дрібних гризунів. Вона буде двоповерховою, з одного боку до неї прибудують сітчастий відкритий навіс.
Озеленювати територію біля новим будівель планують липою і сакурою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес "обкатав" Молодіжний парк у Харкові напередодні виборів - тягнули кота за хвіст два роки

Як повідомляє портал «Знай.ua» Харківський парк прикрасили нової інсталяцією, городяни зрозуміли натяк, - "загребущі Рученята…"

Також «Знай.ua» писав, що Кернес розповів, коли почнуть зносити "Барабашово" - пора збирати дрібнички