У Харкові на 35-й сесії міськради розглянули питання про внесення змін до кошторису витрат на виконання Комплексної програми "Інновації в пріоритетних напрямках розвитку охорони здоров'я міста Харкова на 2011-2020 роки за рахунок бюджету міста".

Так, співзасновник "Харківського антикорупційного центру" Ігор Черняк висловився через недофінансування медицини.

Скріншот


"Оголосили рік медицини, а фінансуємо зоопарки, ось така дивна ситуація. Якщо говорити про ті цифрм, які тут є ми бачимо, що 126 мільйонів це загальний обсяг збільшення фінансування.

Але якщо подивитися більш детально, то з цих коштів 50, 5 мільйонів це субвенція яку ми отримали, і ми не можемо не перерозподілити.

Ще з цих коштів 47 мільйонів за рахунок коштів державного бюджету і виходить, що ми тільки на 28 мільйонів збільшує резервний фонд", - зазначив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше Страшний пожежа перетворила харківський "Барабашово" в попіл - згоріли десятки магазинів, відео

Як повідомляє портал "Знай.иа" На "Барабашово" в Харкові повісили замок - ринок-гігант "пішов на карантин" слідом за всією Україною

Також Знай.иа" писав, що Мати, стрільба, пожежа і бійка: Харків содрогнули масові протистояння за шматок дороги