Скандальна епопея з-за будівництва нової дороги, через ринок "Барабашово" триває вже досить довго. Адже підприємці ринку проти цього будівництва і не хочуть з-за цього залишитися без "шматка хліба", адже так вони можуть втратити свій бізнес, яким годують свої сім'ї. Тому, до цих пір Кернес і бізнесмени "Барабашово" не можуть знайти спільну мову.

Сьогодні, 24 червня відбулася сесія міськради, на якій Кернес відповів, коли ж почнуть будувати дорогу через ринок.

Про це написали в Телеграм-каналі ВІХА(Харків).

Якщо вірити словами мера Харкова, то будівництво почнеться вже через пару тижнів, хоча, що цікаво, теж саме він говорив майже два тижні тому.

"Дорогу через «Барабашова» почнуть будувати через пару тижнів, про це на сесії сказав Кернес. Будівництво розпочнеться з боку «Росту»",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Чи почнеться це скандальне будівництво через пару тижнів чи ні - невідомо. Залишається тільки чекати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові бізнесмени Барабашово готують "майдан" проти Кернеса

Як повідомляє портал «Знай.ua» Комунальники Кернеса наплювали на безпеку харків'ян та залишили "портал в пекло" під ногами

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові іноземець спробував заплямувати честь дружини Кернеса