В Харківській облдержадміністрації не виключають посилення карантину в регіоні в разі погіршення ситуації з коронавірусом і невідповідності базовим критеріям Міністерства охорони здоров'я.

Про це пише "Суспільне".

Показник інцидентності (кількість випадків на 100 тисяч населення) на Харківщині за станом на 16 червня наближається у 11 при допустимій нормі 12.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обладміністрація Харкова вирішила кожен вівторок розглядати епідемситуацію на території Харківської області і в разі її погіршення скликати комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і приймати рішення з додатковим обмеженням.

Олексій Кучер очікує більшої активності у боротьбі з СOVID від міської влади міста Харкова.

"У місті Харкові показник взагалі перевищує 13. Побачимо результат наради за участю представників міста. Будемо враховувати, як вони будуть відпрацьовувати", - сказав Кучер.

Зараз ситуація в регіонах Харківщини виглядає так:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни знову можуть літати, але список міст обмежений

Як повідомляє портал «Знай.ua» Лікар з Харкова розкрив правду инфекционки, медик в розпачі - "Не сподівайтеся, що всі встигнуть врятувати"

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни масово "чхають" на масочний режим в метро - літо, жарко