У Харкові помітили дивну особу, якій закортіло зайнятися досить нетиповим заняттям. Героєм історії став харків'янин, який вирішив влаштувати "обіймашки" зі стовпом. Саме за таким заняттям, його і помітили мешканці міста.

Мабуть карантин доводить вже людей до "ручки".

Фотографію з харків'янином, який обіймає стовп виставили в групі "Х**вий Харків" в соцмережі Фейсбук.

" Ху**нин рятує стовп, щоб той не впав. Перехрестя Плеханівської і Польової",- підписали фото.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Харків'ян дуже повеселив даний персонаж: "Дикуха наркотична", "ну і х*й йому по всій морді))", " На таких місто тримається.І ще він на керноса", " Та этош дядько дибільчик", " В такий важкий час, стовп потребує підтримки", " На благо міста і всіх харків'ян", " таки наш план працює!", "Ні. Він ховає від дощу", " Він захищає стовп від обстрілу Толяна".

Нагадаємо, у понеділок, 25 травня, стало відомо про те, що в Запорізькій області, чоловік одягнув літаків на голову і почав малювати на вітринах магазинів.Інцидент стався в самому центрі міста Пологи Запорізької області, місцеві жителі помітили поблизу дитячого магазину дивного чоловіка в шоломі, на який був прикріплений дитячий літаків.

Як з'ясувалося пізніше, він так ходив по всьому місту, і замальовував особи дітей на всіх вітринах магазинів. Свідки того, що відбувається були збентежені такою поведінкою чоловіка, і відразу ж подзвонили в поліцію, і повідомили про правопорушення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше По Києву бродить "воно", городяни сторопіли - "Х*р з крилами і мигалкою на голові"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові наркоторговець тікав від поліцейського і отримав кулю в зад

Також «Знай.ua» писав, що У Києві псих з пістолетом увірвався в маршрутку, перелякані пасажири не сміли навіть пискнути - "Всім роздати зброю"