Колишній народний депутат і екс-губернатор Харківської області Михайло Добкін заявив, що буде балотуватися в мери Києва на майбутніх виборах восени 2020 року і зробить Київ "таким же класним, як до приходу Кличка".

"Я останнім часом серйозно розглядаю для себе можливість балотуватися і поборотися з нинішнім міським головою Києва за цей високий пост. Тому що те, що відбувається з Києвом, мені, чесно кажучи, як жителю України, не подобається. Моя столиця повинна бути інша: більш доглянутою, чистого, комфортного ... ", - заявив Добкін.

Ця новина розлетілася по усім паблікам мережі і люди вже навіть почали жартувати на цю тему. Наприклад, на Телеграм-каналі ВІХА(Харків) адміни каналу вирішили оповістити своїх читачів про новину і виставили заради жарту старий ролик з Добкіним, який обрізали і залишили епічну фразу: "Важко з ї**нутими працювати".

"Колишній мер першої столиці заявив, що не проти побути мером другої",- написали під відео.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

А ось і сам ролик:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Добкін назвав українців "битими" і запропонував поставити в управлінні циніків – "Не ведуться на сльози"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Добкін пригадав "перли" Кернеса і зажадав "Оскар" від Зеленського

Також «Знай.ua» писав, що Посуне Кернеса? Добкін розсекретив плани на мерське крісло в Харкові