У Харкові стався черговий "прокол" комунальників. На вулиці Дерев'янка, 17а комунальні служби ремонтували труби і з незрозумілої причини залишили величезну дірку в землі прямо на дитячому майданчику. Було це заплановано, або працівники просто "забили" на цю дірку - невідомо.

Фотографію з "порталом в пекло" виставили в групі "Х**вий Харків".

джерело: Х**вий Харків
джерело: Х**вий Харків

"Кінчені тепломережі за**ячили ремонт труб, пере**ячивши весь дитячий майданчик по Дерев'янко 17а. Мало того, що після дощу грязюки по пояс, так ще й викопали черговий портал в пекло глибиною метра півтора",- написали в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

" А на*уй ви туди дітей посадили, далб**оби?Ну с*ка ї**нуте створіння ці мижрАдітєлі", " а припі**ені батьки так і гуляють з дітьми навколо цього порталу", " У нас така ж яма біля гойдалки сама провалилася", " Прямо в пекло на*уй", " А навіщо ви туди дітей повели ? Мізків зовсім немає ? Хріновий ти батько автор!", "так візьми б*ять лопату, навези землі і закопай, справ-то"," Зате покататися потрібно, аж ж*па горить",- коментували побачене харьків'яни.

Нагадаємо, на Харківщині з приходом весни і літа комунальники почали відключати воду для проведення ремонтних робіт та підготовки опалювальної системи до наступного сезону. Однак не все проходить гладко, і жителі Харкова скаржаться на занадто повільний темп робіт.

Як виявилося на проспекті Перемоги, 72-В вирили величезну яму ще на початку цього тижня 1 червня, і вона так і залишилася стояти. При цьому в будинках немає гарячої води. Місцеві жителі подякували Харьківтепломережу за дуже оперативну роботу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Франківчан змушують кататися по дорогах смерті - ями, калюжі і вбитий асфальт

Як повідомляє портал «Знай.ua» Люди страждають, а машини "потопають" – як у Києві комунальники заасфальтували зливну яму

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові показали вулицю, на яку начхали комунальники Кернеса - як після бомбардування