Серйозне ДТП сталось у Харкові сьогодні вночі, повідомляє видання “Комментарии”.

Як повідомляється, водій Toyota Camry на проспекті Гагаріна на надмірній швидкості не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь, через що автівка вискочила на тротуар , промчала ще декілька метрів та врізалась в припаркований Daewoo Lanos.

Удар був таким, що Toyota відлетіла та впала просто в яму, викопану комунальниками, при цьому пробивши металеву огорожу. При цьому абсолютно тверезий, як з’ясувалось згодом, водій Toyota з аварії вибрався абсолютно неушкодженим, не зазнавши жодної подряпини. Як повідомляється — проти нього був складений адміністративний протокол за статтею 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо, що у неділю на трасі Київ-Чоп біля села Великий Молодьків Новоград-Волинського району Житомирської області сталась масштабна ДТП, яка забрала дев’ять людських життів.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай.uа писали, що в Дніпрі некерований трамвай зійшов з рейок.

Крім того, Знай.uа писав про те, що під Одесою переповнена маршрутка зіткнулася з бензовозом.