Дружина голови організації «Poton» Павла Онищенко Марина забрала дітей з площі під будівлею ХОДА і припинила свою акцію в підтримку чоловіка. Жінка прийняла рішення піти додому. Марина Онищенко зробила таку заяву вдень 8 червня. Про це вона розповіла в прямому ефірі на YouTube-каналі "SvorobTV".

Марина заявила, що вона стала матір'ю-одиначкою після арешту чоловіка і тепер не може боротися. Також вона заявила, що ні вона, ні учасники організації не можуть нічого зробити зараз.

Під будівлю облдержадміністрації Марина Онищенко вийшла 7 червня разом з чотирма дітьми. Вона оголосила голодування, вимагаючи особистої зустрічі з губернатором Кучером. Також жінка зажадала, щоб чоловіка відпустили. Вона вважає, що його затримали і взяли під варту «по бєспрєдєлу» та за наводкою.

Марина Онищенко була не одна під будівлею ХОДА. З нею прийшли представники та прихильники організації Poton. Вони також поставили намет і вимагали звільнити лідера і зустрічі з Кучером.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто відзначити, що Марина Онищенко висунула вимоги до місцевої влади ще 7 червня, 8 червня вона їх повторила. Дружина Павла Онищенко була обурена тим, що її чоловіка заарештували після того, як молодих людей з цієї організації затримали в Краснокутському районі Харківської області. Там вони збиралися будувати Слобожанську Січ. Під час цього дійства до них під'їхав автомобіль з правоохоронцями, а молоді люди почали бити скло в машині і пробивати колеса. Після цього відбулося затримання.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що 8 червня стало відомо, що під ХОДА вийшла дружина глави «Poton» і оголосила голодування.

Знай писав, що в Харківській області затримали активістів «Poton», які будували Слобожанську Січ.

Нещодавно Знай передавав, що в Харківській області збираються судити чиновника лісгоспу за масштабні збитки, завдані державі.