7 червня дружина лідер громадської організації «Poton» Павла Онищенко Марина та її 4 дітей вийшли на акцію протесту. Жінка поставила намет і сказала, що буде жити тут до тих пір, поки не випустять її чоловіка з СІЗО. Вона вважає, що її чоловіка затримали «по бєспрєдєлу» і вимагає особистої зустрічі з керівником ХОДА Олексієм Кучером. Про це написало видання Kharkiv Today.

Марина Онищенко заявила, що всі докази були сфальсифіковані, а хтось Сыса дав гроші представникам Служби безпеки і «хлопців закрили за цілковитого свавілля». Щоб домогтися свого Марина оголосила голодування. Жінка буде тільки пити воду. При цьому молодший дитина знаходиться на грудному вигодовуванні.

Дружина вимагає звільнити голову Потон Фото: скріншот

Марину Онищенко під ХОДА прийшли підтримати й інші прихильники і прихильників організації «Poton». Вони розвісили прапори і вимагають звільнити лідера організації. Ці люди планують бути під ХОДА поки Кучер з ними не зустрінеться.

Варто зазначити, що інцидент почався з того, що співробітники СБУ в Краснокутському районі під Харковом намагалися затримати представників цієї організації, але Онищенко та його товариш Микола Маслов чинили опір правоохоронцям. Вони переслідували автомобіль співробітників СБУ, пошкодили їх машину, а Онищенко нібито стріляв в скло машини. Онищенко і Маслов на суді заявили, що не знали, що в машині правоохоронці і думали, що там злочинці, які хотіли їм раніше спалити машину. Онищенко заявив, що підозра правоохоронців вважає помстою з боку людей, пов'язаних з екс-керівником Гутянского лісгоспу Віктором Сысой.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом бомжів викрили у поїданні собак.

Знай повідомляв, що у Харкові невідомі обстріляли тролейбус з пасажирами.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові зловили домушника, який забризкав газом обличчя господині квартири.