У Змієві Харківської області бомжі полюють на собак і роблять з них «шашлики».Про це стало відомо із сюжету каналу «Зміїв 25».

Сліди крові, які тягнуться на кілька метрів. Таку жахливу картину побачила продавщиця магазину «Донець» міста Змієва. Жінка подумала, що це безхатченки влаштували бійку і когось поранили. Однак на наступний день реалізатор дізналася, що та кров зовсім була не людська, а тварини.

«Жінка, яка спілкується з безхатьками, сказала, що це вони вбили собаку, а «ватажком» була стара жінка, і що вона хоче собачатину, і вбили двох собак. В однієї собаки распороли живіт, кров від них тягнулася до магазину. Коли я їм зробила зауваження, вони сказали, що такого більше не буде», - розповіла продавець магазину.

Як розповіла продавщиця місцевого магазину "Донець", біля торгової точки завжди було багато бездомних тварин, але останнім часом їх стало менше. Люди стверджують, що минулого тижня тут було вбито дві собаки, яких підгодовували місцеві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом виявили паралізовану красуню з переламаним хребтом, очевидці ахнули

Як повідомляє портал «Знай.ua» Під Києвом знайшли виснаженого пса, нелюдська жорстокість - прив'язали до дерева і кинули помирати

Також «Знай.ua» писав, що Заповзла у двір і напав на собаку — агресивні змії господарюють в приватних будинках