На Харківщині орудують злодії і грабіжники, одного з яких засікли місцеві жителі і зробили відомим на всю країну. Чоловік грабує автомобілі, але не краде їх. Телеграм-канал «Ху*вий Харків» показав даного персонажа у всій красі.

Харків'яни попередили, що це чоловік розбиває скло в автомобілях і виносить з них все саме цінне і варте уваги, що можна продати. У повідомленні йдеться, що потрібно стежити за машинами особливо уважно жителям нових будинків.

До того ж з'ясували, що цей тип живе на вулиці Олімпійській. Жителів міста попросили забирати з машин всі особисті речі і все, що може привернути увагу злодіїв.

На Харківщині орудує небезпечний грабіжник Фото: Ху*вий Харків

Варто відзначити, що небезпеки чекають не тільки дорослих харків'ян, але і дітей. Карантин і канікули зробили школярів вільними. Свобода і безделие створюють море умов для пошуку розваг у заборонених місцях. Чергову таку компанію засікли на даху дев'ятиповерхівки. Молодь гуляла і розважалася на висоті 10 поверху без особливого страху. Небезпечні ігри дітей потрапили на відео місцевого жителя і стали надбанням мережі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також у Харкові в одній зі станцій метро невідомі підірвали ліхтарі. Плафони і лампи розлетілися на дрібні шматочки через кількох петард. Зловмисники спеціально залазили на стовпи і засовували всередину ліхтарів петарди. Ця діяльність потрапила на відео.

Не так давно на Харківщині поліція викрила фермерів-рабовласників. У них примусово працювали 9 осіб. При цьому вони перебували в нелюдських умовах та не мали можливості покинути ферму.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові молодь грає в небезпечні ігри.

Знай писав, що в Харкові група невідомих підірвала ліхтарі петардами.

Нещодавно Знай передавав, що на Харківщині поліція закрила ферму рабовласників.