В сквері в районі станції метро "Архітектора Бекетова" увечері 3 червня невідомі підірвали петардами ліхтарі. Як повідомили очевидці, які помітили це неподобство, зловмисники вилізли на стовпи вночі і почали підривати вуличні ліхтарі. У мережі з'явилися кадри з місця події, на яких видно сміття та уламки від ліхтарів.

Відповідне відео опублікували в групі "ХС•Харків" в соціальній мережі Фейсбук.

"На Бекетова сверхрозуми забралися на стовп і підірвали петардами ліхтарі",- пишуть під відео в соціальній мережі.

file

На Бекетова сверхразумы забрались на столб и подорвали петардами фонари 🧨 Это же было на благо города!

Geplaatst door ХС • Харьков op Woensdag 3 juni 2020

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомили очевидці, які стали свідками вандалізму, зловмисники вилізли на стовпи вночі і почали підривати вуличні ліхтарі. На відеозаписі видно сміття та уламки від ліхтарів.

До того ж, через вибух петард включилася сигналізація автомобілів, які були припарковані неподалік.

Нагадаємо, у Київській області вандали знову зламали фонтан в одному з місцевих парків. Про це повідомляє "Київ Оперативний".
Так, на Київщині у Боярці невідомі зламали фонтан в одному з парків міста. Молоді люди, які відпочивали в парку несподівано вилізли на фонтан, в результаті чого він зламався.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Харковом малолітні вандали розгромили підлогу кладовища, влаштувавши дику "вечірку" серед могил

Як повідомляє портал «Знай.ua» Дніпровські вандали влаштували переполох в одному з парків міста — "Навіть соромно дивитися"

Також «Знай.ua» писав, що Під Києвом вандали розгромили меморіал матерів воїнів АТО і залишили ганебний слід