У Харкові мешканці обурені якістю роботи комунальних служб – в одному з дворів вони викопали яму, яка перекрила підхід до житлового будинку, і не закопують її вже більше двох місяців. Про це розповіли в паблике «Х*евый Харків» в соціальних мережах.

«Ранок починаємо не з кави. Мешканці по проспекту Петра Григоренка щосили довіряють справах з величезною ямою між 31 і 27 будинком. Комунальники викопали і забили х*й два місяці тому. Довіряємо далі», - відзначають в паблике.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото: «Х*евый Харків»

«Я спочатку подумав, що це 3D малюнок», «Да ну, це стріт-арт на асфальті. Я багато таких картинок бачив, іноді там ще лаву на дні малюють. Прибирайте огорожі і ходіть спокійно», «Головне в цей 3-д зображення не вступити після першої ночі, коли ліхтарі гаснуть. А то переломи та забиття будуть справжні», - відзначають з гірким сміхом городяни.

«Зате на Сумської – світло та весело», «Ну хоч огороджена, і на тому спасибі», - з сарказмом відзначають вони.

«Так це підготовка до реконструкції бойових дій ВВ у Харкові», «Сподівалися, що снігом засипле (як завжди), а тут ні, не цієї зими», - вважають городяни.

«Так само на Харківських Дивізій 17/1, і причому перекрито давно: зробили, а закрити ніяк два місяці, і це єдиний в'їзд до будинку 17/2 і до школи», - скаржаться харків'яни.