У Харкові п'яні підлітки пішли на правопорушення. Молодь, незважаючи на карантин, вживала спиртні напої на вулиці міста. Коли вони дійшли до так званої кондиції, то їх потягнуло на пригоди.

Молоді люди вже в темний час доби напали на вчителя історії. Інцидент стався на Холодній горі. Сам постраждалий живе в місті Пісочин Харківської області вечора добирався додому.

Повідомлення в Телеграм-каналі Харків News Фото: скріншот

Підлітки зняли своє правопорушення на відео і виклали в соціальну мережу. Їх відео стало приводом для розгляду поліції. У ролику видно, як один з їх компанії жорстоко б'є і штовхає ногами чоловіка, який намагається сісти в автобус. Чоловік падає на землю, а молодь улюлюкает і гигикает.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Як з'ясувалося, молоді люди з цієї компанії живуть у місті Мерефа Харківської області. За деякими даними, вже відомі адреси сторінок в соціальних мережах. Таку інформацію виклав Телеграм-канал Харків News.

Також стало відомо, що потерпілого звати Станіслав Щербак. Він викладає історію в школі і ніколи не був помічений в якихось дивних діях.

Нещодавно на Холодній горі у Харкові родина виявила невідомих у себе на кухні. Чоловік вийшов з кімнати, щоб зварити собі каву, а коли увімкнув світло, побачив двох чоловіків. Вони швидко вистрибнули у вікно і зникли в темряві. Після цього власники квартири попередили харків'ян про небезпеку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові двоє невідомих проникли в квартиру через відкрите вікно.

Знай повідомляв, що швидка допомога врятувала немовлят від горе-батьків і страшних умов.

Нещодавно Знай передавав, що п'яний харків'янин влаштував пожежу з-за невдалого вечері.