У Харкові мешканець однієї з квартир будинку по вулиці Мироносицькій, 95, влаштував пожежу. Про це повідомили в співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що чоловік у стані алкогольного сп'яніння вирішив собі щось приготувати і залишив сковороду на включеній плиті.

Забувши про готуванні, господар квартири кудись пішов, залишивши включену плиту. У квартирі В цей час була собака.

Про те, що у квартирі почалася пожежа, рятувальникам повідомили перелякані сусіди. Вони побачили через вікна розбурхане полум'я всередині.

На Мироносицкой, 95 загорелась квартира из-за того, что бухой житель на кухне что-то жарил, а потом то ли заснул, то ли куда-то ушёл, оставив сковородку на огне и собаку в квартире. Соседи увидели пламя из окон и до приезда пожарных выбили дверь

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще
Geplaatst door Харьков 1654 op Vrijdag 29 mei 2020

«Ловіть экшон з Мироносицькій, 95. Підгорів братик в квартирі з собакою, поставив сковороду на плиту і заснув або пішов. Сусіди помітили клуби диму з вікна, викликали рятувальників і з друзями допомагали увірватися в барліг», - пишуть автори повідомлення, додаючи, що «песеля врятували, а це головне».

Нагадаємо, що у Києві загорівся одноповерховий будинок, в якому знаходився пенсіонер з інвалідністю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , в Івано-Франківській області сталися три пожежі.

Також Знай.uа" писав, що харківський екопарк прихистив двох лосенят з Чорнобиля, які постраждали від пожежі.