Мешканці Харкова посеред ночі виявили у себе на кухні двох невідомих чоловіків. Про це вони написали в співтоваристві «Харків 1654» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що подія сталася в будинку на Холодній горі, близько 1:00. Невідомі проникли у квартиру через прочинене вікно.

«Сьогодні в годину ночі на Холодній горі двоє чоловіків залізли у вікно на кухні (перший поверх). Вікно було на провітрюванні (під ним стояла вішалка з речами), підчепили викруткою верхню петлю... Абсолютно безшумно!», - розповіла жінка.

Вона додає, що її чоловік вийшов зробити собі каву, «вони вже були на кухні».

«Злякав, вони вистрибнули у вікно і зникли... якби чоловік не вийшов, невідомо чим би все закінчилося, у нас троє малих дітей...», - пише перелякана харків'янка.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Холодна гора, будьте уважні, можливо вони ходять і видивляються доступні варіанти. Це точно не за наводкою, брати у нас нема чого!», - попередила городян постраждала.

«Виявляється, пити каву - не тільки смачно, але і корисно», «Решітки ставити треба, перший поверх - як без них, ще й вікно залишити відритим», - коментують городяни.

Нагадаємо, раніше У Києві темношкірий "заробітчанин" пограбував жінку і заснув під парканом, - "Так зрадів!".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Львові до зубів озброєний "Шрек" обчистив "ШвидкоГроші", не знімаючи зеленої маски.

Також Знай.ua писав, що Київ струсонув напад озброєного угрупування: поліція патрулює вулиці в посиленому режимі.