У Харкові співробітники швидкої допомоги забрали двох немовлят у жінки, яка не доглядала за ними належним чином. Про це повідомили у виданні "Головна" посилаючись на повідомлення Нацполиції.

29 травня співробітники обласного центру "швидкої допомоги" забрали двох немовлят, яких утримували в жахливих умовах, з будинку по вулиці Нарофоминської в Київському районі. Одному хлопчикові виповнилося півтора роки, а іншому всього шість місяців.

За інформацією правоохоронців, діти виховувалися 19-річною матір'ю, яка разом з співмешканцем має не найкращу репутацію і вважається асоціальною особистістю.

Немовлята не були забезпечені належними умовами і жили в повній антисанітарії. У поліції повідомили, що малюки спали біля батьків-собутильників на брудних ганчірках. При цьому дітей не годували належним чином і не надавали ніякої медичної допомоги.

В даний момент немовлята госпіталізовані. Медики планують провести повне обстеження, щоб переконатися, що їхньому здоров'ю нічого не загрожує. Крім того, дітей вже відмили і вони отримали необхідне для них харчування.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

В даний момент судом і правоохоронцями розглядається питання про позбавлення матері немовлят батьківських прав через невідповідні умови для їх утримання.

Швидка допомога в Харкові, кадр з відео: YouTube Факти ICTV

Нагадаємо, раніше під Дніпром воспитаели дитячого будинку експлуатували сиріт.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві зникла 11-річна дівчинка.

Також "Знай.uа" повідомляв, що в Україні будуть рятувати дітей від поганих батьків.