Сьогодні,25 травня чергове послаблення карантину, яке "дозволило" відновити роботу метрополітену. Безумовно, мешканці міст в яких є метро дуже чекали на його відкриття, адже це в рази розвантажить наземний транспорт від напливу пасажирів, так і на роботу підземкою добиратися швидше, минаючи всі пробки на дорогах.

Але не варто забувати, що хоч метро і відкрили, але все одно носіння захисних масок ніхто не відміняв.

Як зазначили в мерії, то абсолютно всі пасажири будуть зобов'язані носити захисні маски, а температура тіла буде вимірюватися при вході в сам метрополітен, і при цьому, обмежувати кількість людей на вході не будуть.

Але, на жаль, деяким харків'янам абсолютно "по барабану" на протиепідемічні правила і вони потрапляючи вже у вагони метро, просто знімають з себе маски, ну або стягують їх на рот звільняючи ніс.

Фотофакт зневажливого ставлення пасажирів метро виставили сьогодні у групі "Х**вий Харків" у Вконтакті.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"А ось і перші дегенерати без масок. Що і потрібно було довести",- підписала фотографію.

Дана фотографія викликала бурю різних за своїм настроєм коментрів від харків'ян, хтось злісно відреагував на автора фото і написав: "стукачі є**чі. Принципово буду кататися без маски", " а ти пі*ор-фотограф походи в масці хоча б півгодини... В ній дихати нічим", "автор сам дегенерат", " автор ти істинний дов**йобище" і т. п.

Хтось взяв позицію нейтралітету, або навіть почав засуджувати людей на фото: "причому всі троє", "метро відкрили, щоб дов**еб швидше позаражались і місто трохи ще очистилося, так що все норм, хороший хід", "дайте ло*у ляща", "ну видно що чол шматок конкретний,так і просить ує**ть", "утягнути йому пару раз щоб одягав маску", " ніс повинен бути закритий, дов**йоби б**ь".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харківське метро заполонили сотні людей в масках - урочисті і трохи перелякані

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київське метро підготувало городянам нові "сюрпризи", - без 5-денного запасу масок - ні ногою

Також «Знай.ua» писав, що Юні харків'яни показали Зеленському своє "держава в смартфоні", страшно глянути - "школа руйнується, їмо стоячи і вчимося в коридорах"