У мережі розповіли про те, як у Харкові буде працювати метрополітен після карантину. Зроблено офіційну заяву.

Таким чином, повідомляється, що вже з цього понеділка, 25 травня, о пів на шосту ранку запустять перший поїзд у харківському метрополітені після тривалої перерви. Працювати підприємство буде за попереднім графіком.

У Харкові готові відкривати метро, фото: скріншот з відео

З нових правил – абсолютно всі пасажири будуть зобов'язані носити маски, а температура тіла буде вимірюватися при вході в сам метрополітен, і при цьому, обмежувати кількість людей на вході не будуть. Таку заяву зробили в мерії.

Там говорять про те, що вже час повертатися до колишнього життя, так як громадський наземний транспорт точно не витримає тієї кількості людей, яка щодня їздить на роботу, і тому, метрополітен потрібно негайно відкривати, тим більше, що ситуація дозволяє.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що в Україні, починаючи з 22 травня, почали знімати ще ряд обмежень, тим самим, перейшовши на другий етап виходу з карантину. Однак, сам карантин продовжено як мінімум до 22 червня, але, при цьому прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що якщо буде потрібно, тоді його знімуть достроково. Головне подивитися на те, як коронавірус буде вести себе в літній сезон, в жарку погоду.

Нагадаємо, раніше Кернес може відкрити метро 25 травня, але не все так просто

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові транспортний колапс - кілометрові пробки з людей і машин скували місто

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями