Метро у Харкові повертається у робочий режим 25 травня. Людей без захисних масок або респіраторів в метро не допустять, про це заявили в адміністрації підприємства на офіційній сторінці у Фейсбук.

"Відповідно до наказу Департаменту інфраструктури Харківської міської ради №132 від 22.05.2020 року комунальне підприємство "Харківський метрополітен" поновлює перевезення пасажирів з 5:30 25 травня. Також інформуємо, що доступ та пересування територією метрополітену без вдягнутого респіратора або захисної маски — заборонено! Пам’ятайте, що саме від вас залежать ваше життя та здоров’я інших пасажирів!", — написано у повідомленні.

"Пасажирів в метро пускатимуть тільки в захисних масках", — написали на сайті Харківської міськради.

"У метрополітені повинен бути забезпечений контроль за використанням пасажирами і працівниками засобів індивідуального захисту (респіраторів або захисних масок, в т.ч. виготовлених самостійно). Також має бути забезпечено відстань між пасажирами біля терміналів з продажу і поповнення проїзних документів, а також відвідувачами, які очікують дозволу на вхід у вестибюль і на платформи станцій, відповідно до встановлених санітарних норм», — пояснили у повідомленні міськради.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як сказав речник метрополітену Олексій Бітнер, на станціях розмістять оголошення щодо обов'язкового носіння засобів особистого захисту, працівники підземки попереджатимуть про це усно. Контролювати виконання правил будуть працівники підземки разом з поліцією.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові слідом за Жуковим вандали розмалювали зачинене на карантин метро - ви не впізнаєте спотворену підземку

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові відкривають метро - готуйте жетони, вже їдемо

Також «Знай.uа» писав, що Харків'янам розповіли, коли "підземка" повернеться з карантину, - "Залишилося недовго..."