У зв'язку з ослабленням карантину та на підставі Постанови Кабінету міністрів України, метро Харкова починає свою роботу о 5:30 ранку 25 травня.

Про це повідомив мер Харкова Геннадій Кернес на своїй сторінці в Facebook .

"Нагадую, що карантин не скасований, а лише ослаблений, і необхідність дотримуватися санітарних норм у громадському транспорті, включаючи метро, — діє і сьогодні", — написав мер Кернес.

Також мер Харкова на своїй сторінці в Facebook запропонував усім бажаючим залишити свої побажання про те, як покращити роботу громадського транспорту в період ослаблення карантину.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кернес прикріпив до свого посту відео з поїздом метрополітену, який прибуває на станцію "Історичний музей".

Уважаемые харьковчане! В связи с ослаблением карантина и на основании Постановления Кабинета министров Украины, харьковский метрополитен начинает свою работу 25 мая в 5:30 утра. Напоминаю, что карантин не отменен, а только ослаблен, и необходимость придерживаться санитарных норм в общественном транспорте, включая метро, - действует и сегодня. В комментариях под этим постом вы можете оставить свои пожелания о том, как улучшить работу общественного транспорта в период ослабления карантина.

Geplaatst door Геннадий Кернес op Vrijdag 22 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кернес може відкрити метро 25 травня, але не все так просто

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові транспортний колапс - кілометрові пробки з людей і машин скували місто

Також «Знай.ua» писав, що Харків'яни просять Кернеса "воскресити" вбиту дорогу - на асфальт плювали десятиліттями