У Харкові демонтували кіоск на одному з ринків. Цю подію було знято на відео. Однак тепер виявилося, що насправді це був не демонтаж незаконно встановленого об'єкта, а справжнісінька крадіжка. Про це повідомили в телеграм-каналі «Віха (Харків)».

Зловмисники, прикриваючись нібито демонтажем незаконного Мафу, з допомогою підйомного крана занурили металевий павільйон на вантажівку і зникли з ним.

«Всі бачили пару днів тому, як демонтували кіоск на ринку «23 серпня». Так виявилося, що його вкрали», - пишуть автори посту, публікуючи відповідні кадри.

Відзначимо, що подібна ситуація для Харкова – не в новинку. У червні 2019 року на Салтівці подібним чином викрали кіоск, що торгував овочами. Про те, що їх торговий павільйон вкрали, тоді повідомили самі власники кіоску. Вони попросили допомоги в розшуку зловмисників, нахабно увезших їх павільйон разом з усім майном у невідомому напрямку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще