Україна вже досить довгий час "сидить" на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим в Харкові позакривали практично всі заклади, крім заправок, аптек і продуктових магазинів. А також карантинні заходи торкнулися закриття метро і також деяких обмежень у наземному транспорті, наприклад, в салоні транспорту дозволено перевозити пасажирів у межах кількості сидячих місць. І то це повинні бути працівники, які забезпечують охорону здоров'я, продовольче забезпечення, найважливіші державні послуги, енергопостачання і т.д. Ясна річ, що такі нововведення внесли деякі незручності в життя харків'ян.

Але не всі перевізники сумлінно ставляться до обмежувальних карантинних заходів. Наприклад в мережі виклали фото на якому видно цілу юрбу харків'ян, яка намагається втиснутися в салон маршрутки.

транспорт у Харкові, джерело: Телеграм
транспорт у Харкові, джерело: Телеграм

Про це повідомляє телеграм-канал ВІХА(Харків).

«Гуртом і батька легше бити - тим більше коронавірус, вирішили харків'яни і набилися в 119 автобус на Одеській», - сказано в підписі до опублікованого фото.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

скріншот
скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Метро Харкова на карантині - у Шмигаля пояснили, коли запрацює підземка. Кернесу це не сподобається

Як повідомляє портал «Знай.ua» Хронічно хворим львів'янам дозволили користуватися громадським транспортом на карантині, - "їм плюсик до карми"

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові банда вандалів атакувала зупинку, залишивши за собою шлейф" битого скла. Робити нічого?