Мер харкова Геннадій Кернес офіційно звернувся до прем'єр-міністра з проханням відкрити метро.

Про це повідомляє Телеграм-кангал "Громадське Харків".

Так, у п'ятницю, 20 березня стало відомо, що Геннадій Кернес офіційно звернувся до прем'єр-міністра з проханням відкрити метро до закінчення карантину. Мер Харкова аргументував свою позицію тим, що зчерез закриття метрополітену в наземному транспорті збільшився пасажиропотік, і вони просто не справляються.

Геннадий Кернес, фото: Город Х
Геннадий Кернес, фото: Город Х


Нагадаємо, що Кабмін запровадив додаткові заходи карантину, щоб уникнути поширення коронавирусної інфекції. Зокрема в містах закривають усі заклади крім, аптек, заправок і продуктових магазинів. Також ці карантинні заходи стосуються і закриття метрополітену.

Але незважаючи на рішення Кабміну, мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що не згоден з такими заходами.

"Я проти закриття метро і закривати його не збираюся! Метро користуються всі категорії пільговиків. Вважаю абсолютно необгрунтованим таке рішення для міста, де не зафіксовано жодного випадку захворювання. Люди повинні якось їздити на роботу і пересуватися", - заявив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, у Харкові торгують продуктами "з землі" в розпал коронавіруса.

Як повідомляв портал Знай.ua , харків'янин знайшов оригінальну захист від коронавіруса.

Також портал Знай.ua писав, що з харківських аптек різко зникло головне засіб від коронавіруса.