У Харкові придумали, як можна позбавити дітей від боязні докторів. Для цього потрібно просто переодягнути "людей в білих халатах" у більш приємні, наприклад, кольорові халати, а ще краще, якщо вони будуть з малюнками, - така цікава ідея виникла у автора одного з проектів-переможців міської програми "Суспільний бюджет".

"Діти з задоволенням будуть відвідувати лікарів, адже всі вони будуть в різних, яскравих, з дитячими анімаціями, халатах. А профілактичні огляди або щеплення і зовсім перетворяться в дрібницю і забавну гру. Адже так легко і невимушено відвернути маленького пацієнта, вказавши в процесі огляду або щеплення на кумедну картинку на своєму халаті", - сказав автор проекту.

фото Getty Images
Лікарня доктора пацієнти щеплення

Нагадаємо, кількість хворих на коронавірус в Україні збільшилася, за останню добу було зареєстровано 224 нових випадки зараження. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я. На ранок 9 квітня в країні офіційно діагноз "коронавірус" підтвердили 1892 жителям України: 57 померли і 45 вилікувались.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Харкові хворим українцям будуть надягати пакети на голови, і це не жарт

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес заговорив про пандемію в Харкові, кому варто заспокоїтися

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові "набір для виживання" став хітом в розпал карантину - маска, рукавички та презервативи