Поліція Харкова почала полювання на порушників карантинного режиму. У місті введено режим посиленого патрулювання на вулиці міста вийшли понад 1 500 поліцейських.

Перед поліцейськими поставили завдання: стежити за дотриманням карантинних норм. Поки що правоохоронці проводять роз'яснювальну роботу, але злісних порушникам карантинного режиму можуть виписати штраф від 17 до 34 000 000 гривень.

Нагадаємо, що до 24 квітня в країні діє карантин, оголошений з метою запобігання поширення коронавірусу COVID-19.

Найбільше уваги патрульні приділяють паркам, скверам та інших улюблених місць відпочинку харків'ян.

«Найбільші скупчення порушників карантинного режиму - в Саржиному Яру. Городяни приходять в парк з дітьми, збираються великими групами. Згідно з Постановою Кабміну, на вулиці заборонено збиратися більше 2 осіб в одному місці »,- розповіли в Нацполіції.

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе Потужно обстрілюватимуть Україну: астролог вказала, які міста чекає найбільша небезпека Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні
Показати ще

Так само, через карантин в Україні уряд був змушений прийняти ряд додаткових соціальних заходів щодо захисту населення. Однією з них стала так звана “карантинна тисяча”. Уряд затвердив цю норму, тому саме час з'ясувати, хто ж зможе претендувати на маленький бонус на честь гуляючого коронавіруса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Шашлик на 34 тисячі гривень - у КМДА попередили любителів "потусити" на природі про масові рейди

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові копи потрапили в потрійне ДТП з "козирними" учасниками, - "винен той, у кого машина дешевше"

Також «Знай.ua» писав, що Харківські злодії переключилися на новий вид "видобутку", - "Папір скінчився, треба ж чимось с**ку мити"