Не дивлячись на карантин, все одно залишилося ще багато харків'ян яким потрібно їздити на роботу. Хоч в транспорті і ввели обмеження на перевезення пасажирів, але люди вже придумали як можна обійти заборону.

У харківському трамваї кондуктор разом з пасажирами придумала оригінальний спосіб, щоб уникнути штрафів за перевезення великої кількості людей. Про це написали очевидці у соцмережах.

"Кондуктор трамваю №6 кричить і просить сховатися, так як штраф 1000 гривень, всі дружно на прохання присіли. Потім, коли проїжджали повз універмагу "Харків", побачивши поліцейських, кондуктор знову просив сісти", - напсали очевидці незвичайної поїздки.

пасажири, Харків, скріншот з відео
пасажири, Харків, скріншот з відео

пасажири, Харків, скріншот з відео
пасажири, Харків, скріншот з відео

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

В харьковских трамваях люди присаживаются на корточки, чтоб полиция не отследила сколько пассажиров находится в салоне. Кондуктор 6 трамвая орет и просит спрятаться, тк штраф 1000 грн, все дружно по просьбе присели. Потом проезжая мимо универмага Харьков, увидев полицейских кондуктор опять просил присесть.

Geplaatst door Харьков 1654 op Zaterdag 21 maart 2020

Нагадаємо, що спонедельника, 23 березня, у Львові тимчасово призупинять пільгове перевезення пасажирів. Відповідне рішення було прийнято ще 19 березня, повідомляє Львівська міська рада.

Зазначається, що обмеження буде діяти на всі категорії громадян, які мають право на пільговий проїзд у громадському транспорті. Відповідні дії зроблені у зв'язку з розповсюдженням у місті небезпечної хвороби – коронавіруса, і будуть діяти до кінця періоду карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові розлючені українці громлять трамваї, начихав на правило "десяти пасажирів"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус паралізував громадський транспорт Києва, чим і як тепер добиратися на роботу

Також «Знай.ua» писав, що Громадський транспорт для обраних - таємні маршрути карантинного Києва, схема