В Україні вже майже тиждень діє карантин, починаючи з 18 березня ці карантинні заходи посилили. Зокрема тепер в Україні до 3 квітня закриті всі заклади, крім заправок, аптек, продуктових магазинів і пошт. Обмеження торкнулися закриття метро.

Фото ВІХА (Харків)


Через це в Харківському наземному транспорті стало ще більше пасажирів. Відповідні кадри оприлюднили в телеграм-каналі "ВЕХА (Харків)".

Фото ВІХА (Харків)

Зазначимо, що харківські водії не дотримуються вказівок Кабміну щодо того, що у період карантину за один раз перевозити в салоні маршрутки можна до 10 пасажирів, а в салоні тролейбуса до 20.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото ВІХА (Харків)


Реалії серйозно відрізняються від бажаного, наприклад, у харківському трамваї за один раз може набратися стільки пасажирів, що в голові не вкладається, як вони там помістилися. При цьому практично ніхто з пасажирів не використовує медичні маски.

Фото ВІХА (Харків)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше