Порушників режиму самоізоляції розшукують правоохоронні органи. Як повідомила Головний санітарний лікар Харківської області Любов Махота, в регіоні налічується 200 чоловік, які зараз повинні перебувати на самоізоляції. Всі вони підписали письмову згоду. Тим не менше 10 осіб порушили режим перебування в самоізоляції. Всі ці громадяни нещодавно повернулися із-за кордону.

«Ми тісно співпрацюємо з Нацполіцією, правоохоронці допомагають нам розшукати людей, яким потрібно перебувати на самоізоляції. Але бувають випадки, коли люди дають недійсні телефонні номери. Одного разу вказали адресу, а квартира вже продана років 5 тому», — розповіла Махота.

В Харькове полиция разыскивает вернувшихся из-за границы 10 человек, которые должны быть на самоизоляции из-за коронавируса "10 человек на сегодняшний день находятся в розыске. Мы тесно сотрудничаем с Национальной полицией... Они помогают нам разыскать граждан, которые должны находиться в самоизоляции. Но есть случаи, когда указывают несуществующие телефонные номера, есть случаи, когда был указан адрес, а квартира была продана 5 лет тому", - сказала Махота.

Geplaatst door Харьков 1654 op Woensdag 25 maart 2020

Так само хочемо нагадати, що в Україні триває карантин, який впровадила влада через спалах смертельно небезпечного вірусу covid-19. Попередньо, він діятиме до 24 квітня 2020 року. Так само стало відомо, що Україна прийняла допомогу від КНР у вигляді великої кількості засобів індивідуального захисту і тестів на виявлення вірусу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус перекрив харків'янам дорогу до бога, - копи погрожують віруючим штрафами

Як повідомляє портал «Знай.ua» Коронавірус? Ні, не чули! У Харкові масово штрафують бізнесменів, які "забули" про карантин

Також «Знай.ua» писав, що В Україні п'ята смерть від коронавіруса – апарат штучного дихання не допоміг