Щоб коронавірус не проник на територію Харкова, в аеропорту вирішили забезпечити персонал додатковими захисними засобами і наперед уточнювати у командира інформацію про всіх хворих пасажирів.

На трьох рейсах – Дортмунд (Німеччина)-Харків, Шарм-ель-Шейх (Єгипет)-Харків і Тель-Авів (Ізраїль)-Харків впроваджені додаткові заходи безпеки, – повідомили в прес-службі аеропорту «Харків».

Всім працівникам аеропорту, які обслуговують рейси, видали додаткові захисні засоби. Перед прильотом у пілота екіпажу уточнюють інформацію про наявність пасажирів на борту, які скаржилися під час польоту на погане самопочуття. Якщо такі раптом будуть, то співробітники аеропорту будуть викликати швидку допомогу і лікарів санітарно-карантинного пункту для їх подальшої ізоляції та проведення медогляду.

аеропорт Харкова, скріншот
аеропорт Харкова, скріншот


До того ж, представники санітарно-карантинного пункту вимірюють пасажирам вищевказаних рейсів температуру тіла за допомогою безконтактного термометру.

В аеропорту заявили, що санітарно-карантинний пункт працює цілодобово.

«Всі співробітники аеропорту та інших задіяних організацій діють згідно із затвердженими технологічними інструкціями і максимально контролюють ситуацію», – заявили в аеропорту.

Нагадаємо, раніше В новому аеропорту обрушилася стеля, що відомо про інцидент

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» "У нас нікого не перевірили", - українка розповіла про повернення додому із зони коронавіруса

Також «Знай.ua» писав, що В аеропорту Львова запроваджено особливий режим, поповзли чутки про коронавирусе