У Харкові через карантин по коронавирусу вводять обмеження на роботу супермаркетів. Про це повідомляє новинний портал «Місто Х».

Зокрема, обмежили час роботи продуктові супермаркети мережі «Сільпо» і «Клас», які раніше працювали набагато довше, якщо не цілодобово.

«Шановні гості! Супермаркет «Сільпо» за адресою місто Харків, проспект Гагаріна, 167/1 тимчасово змінює режим роботи. З 19 Березня 2020 року супермаркет буде працювати з 9:00 до 22:00. Приносимо свої вибачення за незручності», - йдеться в оголошенні, розміщеному на дверях одного з магазинів міста.

Фото: «Місто Х»
Фото: «Місто Х»
Фото: «Місто Х»

Фото: «Місто Х»
Фото: «Місто Х»
Фото: «Місто Х»

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Аналогічно обмежив час роботи з 8:00 до 21:00 супермаркет «Клас». За інформацією дистриб'юторів, такі заходи вжито у зв'язку з тим, що між містами обмежено пересування транспорту, і, відповідно, доставки товарів.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.uа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.