19 березня, у Харкові у готелі Palace Hotel пройшло засідання оперативного штабу по боротьбі з коронавірусом. На ньому у відкриту фазу перейшов конфлікт давно назрівав між мером Геннадієм Кернесом і губернатором Олексієм Кучером.

Все, що відбувалося на засіданні виклав у своєму Facebook харківський журналіст Павло Федосенко.

скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко
скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко

скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко
скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко

скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко
скріншот з Фейсбуку Павла Федосенко

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як виявилося, самого Кучера на засіданні не було, його представляв радник Тарас Пастух. В один момент присутній на зборах бізнесмен Олександр Ярославський жорстко перебив Пастуха, а самого главу Харківської ОДА назвав посміховиськом. Кернес додав, маючи на увазі мова Пастуха:" Это было тупое выступление ".

Після Ярославський сказав, що "область нічим не завинила мати таке "позорище"", натякаючи на губернатора.

"Я буду просити, щоб був у нас дійсно гідний партнер в регіоні, з яким можна мати справу", - поручився Ярославський.

Незабаром після появи постів Федосенко в Facebook сам Кернес розтлумачив подію у своєму Telegram.

скріншот
скріншот

За його словами, губернатор Харківської області від боротьби з коронавірусом самоусунувся.

"Він просто взяв і не прийшов на зустріч з великим бізнесом міста, з почесними громадянами Харкова, з людьми, які готові в цій складній ситуації допомагати в боротьбі з COVID-19. Не прийшов, хоча про цю зустріч ми – Олександр Ярославський, я і Кучер – домовилися буквально позавчора. Мало того, що не прийшов сам, так і не зміг забезпечити участь у цій зустрічі великих і шанованих в області бізнесменів", - обурився мер.

При цьому Кернес підтвердив, що впорається і без Кучера, так як у нього за плечима величезний досвід організації у Харкові Євро-2012 та інших масштабних проектів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На "Барабашово" в Харкові повісили замок - ринок-гігант "пішов на карантин" слідом за всією Україною

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кернес влип у гучний скандал-за коронавіруса, італійці дружно взрогнули - "одні трупики катаються"

Також «Знай.ua» писав, що Зеленський різко осадив Кернеса з-за "розкритого" метро в Харкові - "чекає кримінальна відповідальність"