У Харкові голова облдержадміністрації Олексій Кучер здійснив робочу поїздку для огляду спортивних об’єктів, які раніше належали олігарху-втікачу Сергію Курченку, а тепер повернулися у власність області. Про це розповіли у прес-службі ХОДА.

Зазначається, що серед об’єктів - тренувальна база у селищі Високий, на якій раніше проходили тренування ФК «Металіст». Проте після конфіскації майна у Курченка база перейшла у власність держави.

У планах обласного керівництва – створити та зареєструвати держпідприємство, якому підпорядкують приміщення та майно бази, зокрема й на стадіоні «Металіст».

«Харківський футбол потрібно розвивати. І повернення цієї бази - новий поштовх до розвитку футболу», - зазначив керівник ХОДА, додавши, що конфіскована база - єдина такого рівня, розташована на сході України.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: ХОДА

«Ми повинні її зробити на 100% прибутковою», - наголосив він.

Взимку базу відключили від опалення через борги, тому тренування тут не проводять. Будівлі комплексу потребують негайного ремонту. Після встановлення масштабів нанесених збитків підрахують необхідну для цього суму.

Нагадаємо, новий губернатор Харківської області Олексій Кучер втрачає свого першого заступника Марка Беккера.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.