Голова Харківської обласної адміністрації Олексій Кучер і місцевий головний прокурор Олександр Фільчаков стали фігурантами кримінальної справи за звинуваченням у "зловживанні службовим становищем". Про це розповіли у виданні "Судовий репортер".

Як повідомляється, заяву подали у Державне бюро розслідувань ще 2 грудня. Заявник – заступник директора Департаменту капітального будівництва Харківської ОДА.

За словами заявника, він бачив, як у службові приміщення проникли невідомі особи, які не представилися та не надали жодних документів.

Фільчаков і Кучер, фото: Оbozrevatel

Коли на місце події прибула поліція, вдалося встановити, що «невідомий» співробітник обласної прокуратури Коновалюк Д. С. Той заявив, що проник в приміщення з відома голови Харківської ОДА Кучером.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Заявник зазначив, що Коновалюк проник на територію підприємства, щоб незаконно зібрати інформацію, яка дозволила б надалі чинити тиск на працівників Департаменту капбудівництва в інтересах Кучера. З цією метою нібито «порушили ряд штучних кримінальних проваджень».

За словами Коновалюка, прокуратура розслідує кримінальні провадження, що стосуються згаданого Департаменту. Всі його дії були продиктовані дорученням Фільчакова, який погодив питання з Кучером.

Нагадуємо, що до завершення наближаються ремонтні роботи на вулиці Олександра Довженка, де зводять підпірні стіни і прокладають зливову каналізацію.

Також портал Знай.uа писав про те, що Кличко похапцем запустив швидкісний трамвай на Борщагівку, "втомився" слідом за мостами

Крім того, Знай.uа повідомляв про те, що під Харковом міст може обвалитися у будь-яку хвилину.