В Харкові сталася кривава аварія. Водій не захотів пропускати карету "швидкої допомоги" і спровокував моторошну ДТП.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Власник марки Nissan, який на перетині перехрестя відмовився пропускати машину відправив водія "швидкої" у лікарню. Винуватця ДТП навіть не зупинив сигнал, який був увімкнений зверху на "швидкій", яка в це час їхала на виклик.

Резонансна аварія трапилася 4 жовтня близько 21:20 на вулиці Шевченка. В даний час в поліції вирішується питання про кваліфікації дій порушника, відомості будуть внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадуємо, що на минулому тижні біля Києва сталась масштабна ДТП — зіткнулись одразу дев’ять машин.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що, згідно із новою нормою, туалетами будуть обладнані усі нові та реконструйовані станції харківського метро.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові планують продовжити Олексіївську гілку метро та збудувати ще дві станції за рахунок кредитів від міжнародних фінансових установ.