Станції Харківського метрополітену мають бути обладнані туалетами — така норма набрала чинності з першого вересня 2019 року, повідомляє портал “Город Х”.

Відтепер на усіх нових станціях метро та станціях, які реконструюються, мають бути збудовані туалети. Якщо умови складні, допускається встановлення вбиралень в суміщених підземних переходах чи поруч зі станцією на поверхні.

У метро
У метро

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Наразі у Харкові лише три станції та два пересадкові вузли обладнані туалетами - “Університет”, “23 серпня”, “Держпром”, “Площа Конституції”-”Історичний музей” та “Спортивна”-”Метробудівників”. Також туалетами обладнають дві нові станції метро - “Державинська” та “Одеська”.

Нагадуємо, що раніше повідомлялось про те, що попри підвищення вартості проїзд, харківський метрополітен залишаєтья збитковим.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Одеський мажор влаштував криваве ралі посеред вулиці: повторив "подвиг" Зайцевої.

Також портал "Знай.uа" писав, що львівська подружка Зайцевої намагалася "накивати колесами" з місця ДТП: зупинило дерево, моторошна смерть.